سلام. من مبتلا به بیماری ام اس از نوع خفیف آن هستم . آیا می توان با رژیم خام گیاهخواری، امید به کنترل و عدم پیشرفت آن داشت؟ لطفا رژیم غذایی مناسب را پیشنهاد کنید. متشکرم
بدون شک رژیم غذایی خام گیاهخواری ام اس شما را نه تنها کنترل کرده بلکه درمان می نماید . در این باره قبلا هم در وگابوک وهم در وگن فروم نوشته ام.
آزمایشات مختلف همچنین ارتباط مصرف میزان فراوان چربی از جمله چربی های حیوانی و بیماری ام اس را نشان می دهند .
بهترین درمان برای شما پیشه کردن خام گیاهخواری و یا حداقل مصرف ۹۵ – ۸۵ در صد از میزان غذاهای روزمره از سبزیها و میوه های خام و ارگانیک (بدون استفاده از مواد شیمیایی) می باشد. مصرف هرگونه روغن اضافه شده به غذا را حذف کنید. مصرف دانه ها و مغزها را نیز که دارای چربی می باشند حداقل در دو سه ماه اول شروع رژیم غذایی جدید محدود کنید.
صبحانه: میوه از هر نوع به هر میزان تا سیر شوید.
ناهار : میوه . سپس سالادی از مخلوط سبزیهای مختلف با نیمی آووکادو یا مقداری مغز کدو یا آفتابگردان
عصر : میوه های تازه یا خشک.
اگر تمایل به غذای پخته دارید سبزیهای بخار دیده مانند کدو ، بروکلی، گل کلم ، شلغم، لبو و …
وگرنه بهترین غذای عصر( شام) همان میوه و یا مقداری سبزی یا یکی دو عدد مغز بادام و گردو می باشد.
در طول روز به هرمیزان که می خواهید و میتوانید از فشرده ی سبزیهای مختلف مثل هویج و کرفس و کاهو و خیار ویا کرفس و سیب و جعفری و ترکیب های این چنینی استفاده کنید.
بطور کلی، با مصرف سبزیها و میوه های تازه و ارگانیک و آب سبزیها، دریایی از مواد معدنی ، ویتامینها ، آنتی اکسیدانها و مواد مورد نیاز ترمیم و درمان را در اختیار بدن خود قرار خواهید داد. این رژیم غذایی به همراه خواب و استراحت فروان ، آرامش فکری، عدم استفاده از غذاهای شیمیایی کهنه ، بسته بندی شده و مصنوعی، استفاده از نور آفتاب و محدود کردن میزان چربی مصرفی ، سلامت شما را به شما باز خواهد گردانید.
بنا بر تحقیقات دکتر اسوانک تغذیه ناسالم و بهطور ویژه مصرف محصولات حیوانی مملو از چربی اشباعشده علت بروز این بیماری است. در تحقیقات دکتر اسوانک میزان ابتلا به بیماری MS در مناطق داخلی نروژ که افراد میزان بیشتری محصولات لبنی مصرف میکنند بسیار بیشتر از مناطق ساحلی نروژ است که افراد میزان بیشتری ماهی مصرف میکنند (کمبل، 1392: 159).
استفاده از مواد آنتیاکسیدان، یعنی ویتامینهای E، C، بتاکاروتنها (رنگدانههای زرد موجود در مرکبات، سبزیها و میوهها) و سلنیوم موجب مهار پراکسیداسیون چربی[1] بهوجودآمده توسط رادیکالهای آزاد میشود. پراکسیداسیون یا دژنراسیون اکسیداتیو چربیها فرایندی است که در آن رادیکالهای آزاد الکترونها را از چربیها جدا میکنند. رادیکالهای آزاد مولکولهای ناپایداری هستند که با گرفتن الکترونهای مولکولهای سالم در غلاف چربی باعث تخریب این غلاف و سیستم عصبی میشوند. مصرف مواد آنتیاکسیدان کمبود الکترونهای لازم را تأمین و از تخریب نسوج سالم بدن توسط رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند.
دکتر حسن تبریزی
دانشنامهٔ کیمیاگران
زژ
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.